Główne zadania:

1. Zarządzanie serwerami w WITPiS
    1. Windows oraz Linux, w tym m.in.:
      1. Domena AD
      2. Exchange, postfix
      3. Bazy danych (w tym: MySQL, MsSQL)
      4. Usługi www
      5. DNS
      6. DHCP
      7. Docker
    2. Zarządzanie usługami VPN
  2. Zarządzanie i konfiguracja urządzeniami podłączonymi do sieci, w tym:
    1. Urządzenia Forti:
      1. FortiGate
      2. FortiMail
    2. Urządzenia NAS
    3. Switche
    4. Punkty dostępowe WiFi
  3. Instalacja i konfiguracja systemów na komputerach pracowników, instalacja programów na komputerach pracowników i ich ew. aktualizacja.
  4. Utrzymywanie w należytym stanie i opieka nad urządzeniami drukującymi.
  5. Bieżące zakupy związane z siecią, komputerami itp. urządzeniami i usługami związanymi z pracą WITPiS.
  6. Codzienne wsparcie w szeroko pojętej tematyce komputerowej dla pracowników firmy.
  7. Opieka nad siecią telefonów stacjonarnych (np. zgłaszanie awarii).
  8. Wdrażanie nowych:
    1. Urządzeń
    2. Usług
    3. Programów
  9. Pomoc i wsparcie przy organizacji spotkań na salach konferencyjnych (projektor, monitor, nagłośnienie, itp.).
  10. Prowadzenie stosownej i koniecznej dokumentacji związanej z siecią i komputerami w firmie.

Nasze wymagania:

1. Wykształcenie wyższe lub średnie w kierunku informatycznym.
  2. Umiejętność analitycznego myślenia.
  3. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole.

Mile widziane:

1. Prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

• stabilne warunki zatrudnienia;
  • możliwość rozwoju zawodowego i osobistego;
  • dofinansowanie do karty Multisport;
  • fundusz socjalny;
  • możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia

Dokumenty (CV,) należy złożyć do 30.01.2022 r.:

• w kancelarii Instytutu, miejsce składania dokumentów:

Wojskowy Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej; ul. Okuniewska; 05-070 Sulejówek

• lub drogą elektroniczną na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

z dopiskiem: „SPECJALISTA”

Składając dokumenty rekrutacyjne :

1. Wyraża Pani/Pana zgodę na przetwarzanie przez Wojskowy Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej z siedzibą w Sulejówku, dla potrzeb procesu rekrutacji na stanowisko: Specjalisty danych osobowych podanych w dokumentach rekrutacyjnych (np. CV, list motywacyjny) oraz dokumentach zebranych podczas ewentualnej rozmowy kwalifikacyjnej w obecnym procesie rekrutacji.
  2. Oświadcza Pani/Pana, że został/a poinformowany/a o przysługującym prawie dostępu i poprawiania treści moich danych osobowych oraz odwołania zgody na ich przetwarzanie w dowolnym czasie.
  3. Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Klauzula informacyjna
Na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) zwanym dalej "RODO" (Dz. Urz. UE L 119 z 5.4.2016 r.)., niniejszym informujemy, że:
Administratorem danych osobowych kandydata pozyskanych w procesie rekrutacji jest Wojskowy Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej  z siedzibą w Sulejówku 05-070, ul. Okuniewska 1 , KRS:0000163791,  NIP: 113-00-03-109,  REGON: 011561862, dane kontaktowe: tel. + 48 261 811 012, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych za pośrednictwem adresu e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Podstawę prawną przetwarzania danych osobowych kandydata stanowi art. 6 ust. 1 lit. a i b RODO
Dane osobowe będą przetwarzane w celu i zakresie niezbędnym do przeprowadzenia obecnego procesu rekrutacji. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, niepodanie danych skutkuje brakiem możliwości wzięcia udziału w procesie rekrutacji.
Kandydat w dowolnym momencie ma prawo do wycofania zgody, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
Dane osobowe kandydata będą przetwarzane do zakończenia procesu rekrutacji -  nie dłużej niż 3 miesiące, w której kandydat bierze udział lub do ewentualnego wycofania zgody na ich przetwarzanie.
Każdemu kandydatowi przysługuje prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych, a także wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator nie przewiduje udostępnienia danych osobowych kandydata innym podmiotom.

Uprawnienia i certyfikaty

34/MON/2018